Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Michailov wil FC Twente na dit seizoen verlaten


28 december 2011 - FC Twente lijkt op zoek te moeten gaan naar een nieuwe keeper. Nicolai Michailov hoopt de club aan het einde van het seizoen namelijk te verlaten, dat verklaarde de Bulgaarse doelman nadat hij in zijn eigen land als Speler van het Jaar werd verkozen.

Na het winnen van zijn prijs stelde Michailov: "Mijn volgende doel is om een transfer te maken naar een grotere club. Ik wil snel met mijn manager om de tafel gaan zitten en over de situatie praten. Ik denk dat ik al in de zomer een transfer zal maken."

De doelman van FC Twente en het nationale team van Bulgarije heeft grote ambities. Michailov: "Ik wil voor AC Milan spelen. Mijn persoonlijke ambities zijn erg groot."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!