Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Onderkant Eredivisie hoopt op Luigi Bruins


28 december 2011 - Luigi Bruins zag onlangs zijn contract bij Red Bull Salzburg ontbonden worden. Toch hoeft Bruins niet lang zonder club te zitten. Uit de Eredivisie is er interesse van VVV Venlo, De Graafschap en Excelsior.

Met zijn transfervrije status en aanwezige kwaliteiten is Bruins bijzonder interessant voor deze laagvliegers uit de Eredivsiie. VVV Venlo en De Graafschap hebben zich volgens Voetbal International nu ook officieel bij Bruins gemeld. Eerder had Excelsior al te kennen gegeven interesse te hebben in een hernieuwde samenwerking.

De 24-jarige Bruins begon zijn loopbaan bij Excelsior. In Kralingen groeide Bruins uit tot een dragende speler. Een transfer naar Feyenoord in de zomer van 2007 was voor de jeugdinternational niet meer dan logisch. In Rotterdam begon Bruins onder Bert van Marwijk uitstekend. Na de komst van Mario Been werd het allemaal minder. Bruins, die een haat-liefde verhouding had met het Legioen, kreeg in 2011 geen nieuw contract aangeboden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!