Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Spits Jong Ajax naar AA Gent


29 december 2011 - Ajax raakt de spits van Jong Ajax kwijt aan AA Gent. De in Zeeland geboren Tom Boere verhuist per direct naar de Belgische club waar een meerjarig contract voor hem klaar lag.

Tussen zijn zevende en vijftiende maakte Boere deel uit van de jeugdopleiding van AA Gent. Vervolgens was er de overstap naar Ajax. Nu keert Boere terug naar de club waar het allemaal begon. Boere zal naar verluidt direct aansluiten bij de selectie van Gent. Mogelijk is de transfer in een stroomversnelling gekomen nadat trainer Frank de Boer niet Boere maar Klaassen, spits van de A1, bij het eerste elftal haalde.

De aanvaller zal bij AA Gent doelman Sergio Padt tegenkomen. De doelman werd afgelopen zomer door Ajax aan de Belgische club verkocht nadat hij het afgelopen seizoen op huurbasis indruk maakte bij Go Ahead Eagels.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!