Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente denkt aan Oscar Wendt


29 december 2011 - In haar zoektocht naar een nieuwe linksback is FC Twente uitgekomen bij Oscar Wendt. De Zweed verpiert momenteel op de bank of de tribune bij het Duitse Borussia Monchengladbach.

De 26-jarige Wendt genoot afgelopen zomer de transfervrije status. De linksback van toen nog FC Kopenhagen werd in verband gebracht met een groot aantal clubs. Uiteindelijk viel de keus op het Duitse Borussia Mönchengladbach. Tot dusver kwam Wendt echter nog niet tot een handvol duels in de Bundesliga.

Borussia Mönchengladbach hoopt desondanks de Zweedse linksback te behouden omdat men in de tweede seizoenshelft verwacht vaker een beroep op Wendt te doen. Wendt wil echter met het oog op het naderende Europees Kampioenschap zo veel mogelijk aan spelen toekomen en heeft een duidelijke voorkeur voor FC Twente.

Mocht FC Twente er niet in slagen om Wendt te huren en / of kopen van Borussia Mönchengladbach dan komt Robbert Schilder van NAC Breda weer in beeld. NAC Breda heeft echter een prijskaartje van maar liefst 2 miljoen euro om de nek van Schilder gehangen. Naast FC Twente heeft ook AZ interesse in de linkspoot.

FC Twente leek overigens afscheid te kunnen nemen van Dario Vujicevic die geen toekomst meer heeft in Enschede. Vujicevic voelde er echter niets voor om met Greuther Fürth in de Tweede Bundesliga aan de slag te gaan.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!