Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Fred Rutten gaat PSV verlaten


30 december 2011 - Fred Rutten vertrekt aan het einde van het seizoen bij PSV. De oefenmeester zal zijn aflopende verbintenis in Eindhoven niet gaan verlengen. Rutten is bezig aan zijn derde seizoen als hoofdtrainer van PSV, tot een grote prijs kwam het nog niet.

"Het is tijd dat PSV en ik elkaar loslaten. Mijn aanstaande vertrek van trainingscomplex de Herdgang en de spelersgroep zal me niet in de koude kleren gaan zitten", stelt Rutten in gesprek met De Volkskrant. In november zou Rutten zijn beslissing al kenbaar hebben gemaakt bij de directie van de Eindhovenaren. De doelstelling voor dit seizoen is en blijft kampioen worden van Nederland en zo kwalificatie voor de Champions League afdwingen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!