Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV ziet Labyad transfervrij vertrekken


3 januari 2012 - PSV zal nog maar kort kunnen genieten van de voetbalkwaliteiten van Zakaria Labyad. De achttienjarige middenvelder heeft besloten komende zomer over te stappen naar het Portugese Sporting Lissabon.

Labyad tekende in 2010 nog een tweejarig contract in Eindhoven met een optie voor nog eens twee seizoenen. Deze optie is in Europees verband echter niet rechtsgeldig. Omdat PSV en Labyad het niet eens werden over een nieuw contract kan de jongeling komende zomer transfervrij overstappen naar de Portugese club van Stijn Schaars en Ricky van Wolfswinkel.

Op zestienjarige leeftijd maakte Labyad al zijn debuut in het eerste elftal van PSV. Dit seizoen heeft Labyad vooralsnog de concurrentiestrijd van Jeremain Lens gewonnen. De vraag is echter hoe PSV omgaat met het nieuws van de eigen jeugdspeler. Mogelijk dat Labyad nu wordt verbannen naar de bank of tribune.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!