Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax nog altijd zonder Nicolai Boilesen


5 januari 2012 - Ajax moet het nog even doen zonder Nicolai Boilesen. De Deense verdediger is nog onvoldoende hersteld van een hamstringblessure en zal zodoende ook het Braziliaanse trainingskamp van Ajax aan zich voorbij moeten laten gaan. De linksback blijft in Amsterdam achter om verder te revalideren.

Ajax moet het al sinds september stellen zonder haar linksback. Eind vorig jaar leek Boilesen weer dichtbij een rentree te staan maar de Deen kreeg een terugslag nadat de hamstring opnieuw voor problemen zorgde. 'Het is voor mij beter elke dag in Amsterdam te trainen. Anders vlieg ik naar Brazilië om slechts vier dagen te trainen en voor een oefenwedstrijd die ik waarschijnlijk toch niet speel', aldus Boilesen in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Toch was er ook goed nieuws uit de Amsterdamse ziekenboeg. Toby Alderweireld, Andre Ooijer, Siem de Jong en Derk Boerrigter maken wel de trip naar Brazilië waar Ajax ook een oefenduel zal spelen tegen Palmeiras FC. De Jong zou zelfs op speelminuten mogen hopen in het oefenduel van morgen tegen Almere City FC.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!