Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Twente zwicht niet voor biedingen op Douglas


14 januari 2012 - Meerdere clubs hebben zich bij FC Twente gemeld om Steven Berghuis te huren, waaronder ook NAC Breda en VVV Venlo. Daarnaast is er uit de Jupiler League interesse voor Ninos Gouriye en Thijs Bouma. Het grote geld op Douglas werd nog niet geboden.

"We gaan rustig over de jonge jongens over praten", aldus voorzitter Joop Munsterman tegenover TC Tubantia in het spelershotel op Gran Canaria. De bedragen die tot dusver voor Douglas werden genoemd zijn niet aantrekkelijk genoeg voor FC Twente. "Zeker niet meer dan dat we in de zomer voor hem kunnen krijgen. Bovendien wil Douglas niet weg deze winter. Zijn wens is om in Oranje te spelen", zo stelt Aldo van der Laan, lid van de RvC.

Ook Janko is nog niet vertrokken uit Enschede. "Maar bij hem ligt het iets genuanceerder. Als er een mooie club voorbij komt, dan zal hij het overwegen", aldus Van der Laan.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!