Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heracles eenvoudig naar halve finale


1 februari 2012 - Heracles Almelo heeft vanavond vrij eenvoudig de halve finale van de KNVB Beker bereikt. RKC Waalwijk legde de thuisploeg nauwelijks een strobreed in de weg. Het elftal van Peter Bosz won dan ook redelijk eenvoudig met 3-0 van de Brabanders.

In het laatste kwartier van de eerste elftal was de beslissing in het Polman Stadion al gevallen. Op dat moment had Heracles namelijk al een 2-0 voorsprong in handen. De 1-0 kwam tot stand uit een schot van Vejinovic, hier had RKC-doelman Jeroen Zoet nog een weerwoord op maar de rebound van Samuel Armenteros was de keeper te machtig. Niet veel later viel de 2-0 die op naam kwam van Kwame Quansah.

Na rust had Armenteros de kans Heracles op 3-0 te zetten en de wedstrijd definitief op slot te gooien. Het doelpunt viel niet en Heracles-doelman Remko Pasveer zou vervolgens nog handelend moeten optreden bij een grote kans van Kristian Nemeth. Direct na deze grote kans was het aan de andere kant wel raak. Marko Vejinovic tekende voor de 3-0.

Het was niet het laatste vermeldenswaardige moment van het duel. Evander Sno zou nog met rood van het veld worden gestuurd. Sno kreeg in de tweede helft eerst geel na een opstootje met Quansah. Later kreeg Sno ook rood vanwege een elleboog tegen Duarte.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!