Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Juventus en Napoli volgen Nuytinck


7 februari 2012 - Bram Nuytinck kan zich verheugen in de belangstelling van Juventus en Napoli. De verdediger werd in het competitieduel NEC - Feyenoord (0-2) bekeken door delegaties van de Italiaanse clubs.

"Afgelopen weekend heb ik met mijn zaakwaarnemer Cees van Vossen contact gehad", aldus de 21-jarige Nuytinck in gesprek met Voetbal International. Nuytinck is tevens aanvoerder van Jong Oranje. Nuytinck stelde over Van Vossen: "Hij bevestigde dat er al langere tijd interesse vanuit Italië is en dat Napoli en Juventus me volgen."

"Of de interesse een verder vervolg krijgt, is natuurlijk maar afwachten, maar dit alleen al is geweldig. Zowel Juventus als Napoli behoort tot de Italiaanse en de Europese top", zo stelde Nuytinck die eerder aan aanbod van het Spaanse Osasuna afsloeg. "Toen was het voor iedereen duidelijk dat het beter was om bij NEC te blijven. Voor mijn gevoel is de situatie nu anders."

Nuytinck heeft in Nijmegen een contract tot de zomer van 2015.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!