Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax krijgt Alderweireld weer terug


7 februari 2012 - Een forse opsteker voor het geplaagde Ajax. Komend weekend kan het in de wedstrijd tegen NAC Breda vermoedelijk weer een beroep doen op Toby Alderweireld die de afgelopen weken uit de roulatie was vanwege een hamstringblessure.

Alderweireld zal snel aansluiten op de training van Ajax. In het uitduel tegen NAC Breda zal ook Jan Vertonghen weer beschikbaar zijn. Hij zat een schorsing uit tijdens het duel tegen FC Utrecht. Aan de andere kant is Theo Janssen door een liesblessure vermoedelijk niet inzetbaar.

Nicolai Boilesen is op de terugkeer van een zware hamstringblessure. De Deen zou aanvankelijk al gisteren zijn opwachting maken in een duel van Jong Ajax, dat duel werd echter afgelast. Het duel zaterdag in Breda tegen NAC komt voor Boilesen nog te vroeg.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!