Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van der Struijk kan tekenen tot 2014


9 februari 2012 - Frank van der Struijk staat op het punt zijn contract bij Vitesse te verlengen tot de zomer van 2014. De 26-jarige verdediger is er voor zichzelf wel uit.

Van Struijk's verblijf in Arnhem ging niet altijd crescendo. De verdediger in De Telegraaf: "Het eerste anderhalf jaar heb ik het ongelooflijk moeilijk gehad en werd ik ook voor zes maanden verhuurd aan Willem II. Toen ik terugkwam, dacht ik echt: ’Wat doe ik hier?’ Maar sindsdien is het allemaal heel positief geworden, heb ik veel gespeeld."

De verdediger is ook blij met John van den Brom. Van der Struijk: "De trainer zei bij zijn aantreden heel eerlijk me niet te kennen en niet te weten wat mijn beste positie was. Nu ben ik zijn vaste rechtsback, krijg ik vertrouwen en dat geeft een lekker gevoel."

Van der Struijk vervolgt: "Financieel komen we er wel uit en ik ben 29 als mijn contract afloopt. Wellicht is dat een goed moment om eens ergens anders te kijken. Maar misschien wil Vitesse mijn contract na één jaar wel openbreken. Ik kijk nergens meer van op."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!