Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Hiddink in beeld als opvolger Capello


9 februari 2012 - Gisteren stapte Fabio Capello op als bondscoach van Engeland. Guus Hiddink behoort volgens diverse media als tot een van de kandidaten om de Italiaan bij de Three Lions te volgen.

Capello had gisteren overleg met de Engelse voetbal, de FA. In het Wembley Stadion ontmoette Capello voorzitter David Bernstein en zijn rechterhand Alex Horne. Aanleiding van het gesprek was dat de FA had beslist dat John Terry tot nadere orde geen aanvoerder kon zijn vanwege zijn vermeende racistische uitlatingen aan het adres van Anton Ferdinand (QPR).

Guus Hiddink zit momenteel zonder club of land nadat hij er met Turkije niet in slaagde om zich te kwalificeren voor het Europees kampioenschap. Opvallend genoeg wordt de naam van Louis van Gaal niet genoemd, ook Van Gaal zou een dienstverband in Engeland wel zien zitten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!