Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Mark van Bommel terug naar PSV'


10 februari 2012 - Mark van Bommel heeft een mondeling akkoord met de clubleiding van PSV over een terugkeer naar Eindhoven. Toch is een terugkeer van Van Bommel naar het Philips Stadion nog niet zeker. Van Bommel wil namelijk niet werken onder Louis van Gaal.

Johan Derksen meldde in het RTL-programma Voetbal International dat Van Bommel alleen zal terugkeren als Louis van Gaal geen trainer van PSV wordt. PSV moet op zoek naar een nieuwe trainer nu Fred Rutten na dit seizoen zal vertrekken. Louis van Gaal werd de afgelopen weken steevast in verband gebracht met deze functie.

De 34-jarige Van Bommel zou in zijn laatste maanden bij Bayern Munchen het aan de stok hebben gekregen met Van Gaal. Hierop besloot Van Bommel in januari 2011 de overstap te maken naar AC Milan. De international zou bij PSV tot het einde van zijn loopbaan aan de slag gaan. Als Van Bommel besluit te stoppen dan treedt hij toe tot de trainingsstaf.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!