Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nicky Hofs dichtbij verlenging contract


10 februari 2012 - Nicky Hofs heeft bijna contractverlenging afgedwongen bij Vitesse. "Ik heb een aantal wedstrijden dat ik moet spelen, en als ik dat haal wordt het met één jaar verlengd", aldus Hofs in gesprek met Omroep Gelderland.

Volgens Omroep Gelderland heeft Hofs een clausule in zijn contract dat hij bij twintig optredens in de hoofdmacht van Vitesse automatisch verlenging krijgt. De teller bij Hofs staat nu op zeventien. Dit weekend staat Hofs in de basis tegen zijn oude club Feyenoord. "Het is een mooi moment weer omdat je bepaalde mensen kent binnen de club. Maar het gaat erom dat we zondag de punten pakken", aldus Hofs.

Vitesse zou op 28 februari een oefenduel kunnen spelen tegen het Olympisch elftal van Marokko. De wedstrijd zou worden gespeeld in Marrakesh of Tanger. Het Olympisch elftal van Marokko kwalificeerde zich onlangs voor de Olympische Spelen deze zomer in Londen. Vitesse heeft de uitnodiging nog in beraad.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!