Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Iedereen bij Feyenoord hoopt dat Guidetti blijft'


13 februari 2012 - John Guidetti is de gevierde man in Rotterdam-Zuid. Voor de derde achtereenvolgende thuiswedstrijd maakte de jonge Zweed een hattrick. De fans dromen van een langer verblijf in De Kuip.

Ronald Koeman in gesprek met het Algemeen Dagblad: 'Iedereen bij Feyenoord hoopt dat hij nog een seizoen blijft, ik ook natuurlijk. Maar wij hebben niet de mogelijkheden om hem te kopen. Wat wil Manchester City met hem? Daar gaat het om. We kunnen niet veel meer dan afwachten.'

John Guidetti kwam dit seizoen al 17 keer tot scoren in de Eredivisie. Inmiddels lijkt een debuut voor Zweden een kwestie van tijd. De kans dat Guidetti tot de EK-selectie van Zweden gaat behoren is zeer groot.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!