Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Mokotjo langer bij Feyenoord


13 februari 2012 - Feyenoord ziet een toekomst weggelegd voor Kamolhelo Mokotjo in De Kuip. Feyenoord besloot een eenzijdige optie in het aflopende contract met de Zuid Afrikaan te lichten. Hierdoor ligt Mokotjo tot de zomer van 2014 in Rotterdam-Zuid vast.

Technisch directeur Martin van Geel op Feyenoord.nl: "Kamohelo is een heel groot talent, van nog maar twintig jaar. Hij heeft absoluut de potentie om zich door te ontwikkelen tot een heel goede speler." Ook de kleine middenvelder is blij met zijn verlengde verbintenis: "Ik ben blij dat ik langer voor Feyenoord mag spelen. Het is mooi om te zien dat de club vertrouwen heeft in mijn kwaliteiten."

Feyenoord nam de middenvelder in de zomer van 2009 over van het Zuid Afrikaanse SuperSport United. De middenvelder werd direct verhuurd aan Excelsior. In 2010 keerde Mokotjo terug naar De Kuip. Op dit moment staat de teller op 29 competitieduels voor Feyenoord.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!