Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Stevens wil Lasse Schone bij Schalke 04


14 februari 2012 - Lasse Schone staat bovenaan het verlanglijstje van Huub Stevens als versterking voor komend seizoen. De Deense middenvelder heeft bij NEC een aflopende verbintenis en kan derhalve transfervrij de overstap naar Schalke 04 maken.

Stevens mist bij Schalke 04 creativiteit op het middenveld en denkt dat met Deens international Schone in huis te kunnen halen. Volgens Voetbal International is de spelmaker van NEC de afgelopen maanden nadrukkelijk gevolgd door Schalke 04.

'Concreet heb ik nog met geen enkele club gesproken', reageert Schöne tegenover Voetbal International 'De afgelopen weken hoor ik wel meer geruchten voorbij komen en de naam van Schalke heb ik al vaker horen vallen.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!