Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook Bayern aast op John Guidetti


14 februari 2012 - Bayern Munchen heeft bevestigd interesse te hebben in John Guidetti. De Duitse topclub volgt de Zweedse aanvaller van Feyenoord al enkele maanden en Bayern zou nu bereid zijn de speler komend seizoen te kopen of te huren indien Manchester City daar iets voor voelt.

Jeugdcoördinator en scout Bjorn Andersson bevestigde de interesse in de Scandinavische spits. "We bekijken hem en een spits van Montpellier, Giroud, heel goed", aldus Andersson in De Telegraaf. De aanvaller staat er dus ook bij de Duitse topclub goed op.

Manchester City was eerder ook al aan naar Rotterdam-Zuid afgereisd om de aanvaller met eigen ogen te bekijken. Algemene directeur Brian Marwood en Patrick Vieira, ambassadeur van het bestuur, zagen Guidetti schitteren tijdens Feyenoord - Ajax.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!