Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse hoeft Theo Janssen niet


15 februari 2012 - Ajax nam vorig jaar zomer met torenhoge verwachtingen smaakmaker Theo Janssen van concurrent FC Twente over. De middenvelder komt in de Amsterdam ArenA echter maar moeizaam uit de verf. De Arnhemmer hoeft echter niet te denken dat hij de overstap kan maken naar zijn oude club Vitesse.

Technisch directeur Ted van Leeuwen tegenover Voetbal International: "Hij is geen optie. Puur door de simpele reden dat we al tien spelers hebben voor de drie posities op het middenveld. Het houdt een keer op. Ik zeg niet dat hij een slechte speler is, er is niets mis met Theo's kwaliteiten. Maar nog een middenvelder erbij is overbodig en ik ga dus niet mee in dat speculeren. We trekken toch ook geen zes keepers aan? Net als de reden dat hij een Arnhemmer is, zoiets moet ook niet de doorslag geven. We zijn Vitesse, geen FC Arnhem."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!