Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Veldhoven mogelijk langer bij Roda JC


16 februari 2012 - Het is niet uitgesloten dat Harm van Veldhoven ook komend seizoen trainer van Roda JC is. Eerder gaf de oefenmeester nog aan de ambitie te hebben niet in de middenmoot te blijven spelen, de club moest juist structureel om de Europese plaatsen mee doen. Nu gaan beide partijen toch praten.

"Een aantal zaken zal concreet ingevuld moeten worden om de ambities die Roda heeft te kunnen waarmaken", aldus Van Veldhoven in gesprek met Dagblad De Limburger. Technisch directeur Gerard Wielaert stelt dat de onderhandelingen in volle gang zijn. "Het gaat in de gesprekken om meerdere aspecten dan alleen de duur van het contract en het financiële plaatje. De invulling van de selectie en de staf, en de eventuele terugkeer van een belofte-elftal spelen net zo'n belangrijke rol."


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!