Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Narsingh sluit langer verblijf niet uit


16 februari 2012 - Luciano Narsingh sluit niet uit dat hij ook komend seizoen voor SC Heerenveen speelt. Dat zou betekenen dat de buitenspeler gaat trainer onder de nieuwe trainer Marco van Basten.

Narsingh in De Telegraaf: "Ik heb een contract tot 2013 en tijdens het trainingskamp beloofde Heerenveen met een aanbieding te komen. Die heb ik tot nu toe niet gehad. De kans dat ik dit jaar nog bijteken, is niet zo groot. Na dit seizoen zet ik alles op een rijtje en beslis ik over mijn toekomst."

De buitenspeler was ook blij met zijn uitverkiezing voor de voorselectie van het Nederlands Elftal. Narsingh: "Dit is een teken dat ik goed bezig ben bij Heerenveen. Eerlijk gezegd had ik hier nog niet op gerekend, omdat je verwacht dat de bondscoach eerst bij de grote clubs kijkt."

In de afgelopen transferperiode stond Narsingh in de belangstelling van Ajax en een aantal andere clubs. Nu is er een voorselectie van het Nederlands Elftal. Narsingh: "Af en toe kan ik het zelf niet bevatten."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!