Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Guus Hiddink aan de slag bij Anzhi


17 februari 2012 - Guus Hiddink gaat dan toch aan de slag bij de steenrijke Russische club Anzhi Makhackvala, dat meldt Voetbal International. Als assistenten zal Hiddink Ton Du Chatinier en Zeljko Petrovic meenemen.

Hiddink werd zes weken geleden ook al met Anzhi in verband gebracht. Toen viel de keuze op Joeri Krasnozhan, die nog voor het eerste officiele duel opstapte. Anzhi investeerde vorig jaar fors in de selectie. Meest bekende namen zijn Samuel Eto'o en Roberto Carlos.

Hoewel Anzhi speelt in de deelrepubliek Dagestan traint en woont de selectie in Moskou. Voor elke thuiswedstrijd wordt naar Dagestan gevlogen. Hiddink zat sinds november zonder job nadat hij zich met Turkije niet wist te plaatsen voor Euro 2012.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!