Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Aissati denkt aan Spaans avontuur


17 februari 2012 - Donderdag staat Ismail Aissati als basisspeler op het veld tijdens Ajax - Manchester United. Wie dat afgelopen zomer had gezegd werd voor gek verklaard. Aissati krijgt door de personele problemen weer een kans in Amsterdam. Toch lijkt de middenvelder bezig aan zijn laatste maanden.

Aissati heeft in Amsterdam een aflopende verbintenis zodoende kan hij komende zomer profiteren van zijn transfervrije status. "Voor mij is het kijken wat ik volgend seizoen zal gaan doen", aldus de 23-jarige middenvelder in gesprek met AT5. "Ik heb nog met niemand van Ajax gesproken."

"Zoals het er nu uitziet speel ik dan niet meer in Amsterdam. Als ik hier wegga wil ik wel naar een team dat voetbalt zoals Ajax. Voor mij is het denk ik tijd om naar het buitenland te gaan." De Spaanse competitie zou een optie zijn. "Dat hoor ik vaker en dat is ook mijn eerste optie. Maar er speelt nog niks."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!