Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC sprak met Evander Sno


18 februari 2012 - Roda JC heeft zijn zinnen gezet op Evander Sno. De middenvelder moet in Kerkrade de naar Feyenoord vertrekkende Ruud Vormer opvolgen. In de strijd om de handtekening van Sno heeft Roda JC de nodige concurrentie.

Afgelopen week werd een delegatie van Roda JC gespot samen met Evander Sno en diens zaakwaarnemer in een Brabans hotel. "We hebben een eerste gesprek gevoerd met Roda JC en praten binnenkort verder", bevestigt zaakwaarnemer Chiel Dekker in De Telegraaf.

Evander Sno stond vorige maand nog dichtbij een overgang naar FC Utrecht. Uiteindelijk zag Sno af van een overgang naar de Domstad omdat hij het seizoen bij RKC Waalwijk graag wil afmaken. Mogelijk waagt FC Utrecht in de zomer een nieuwe poging. Ook is er belangstelling voor Sno uit het buitenland. De middenvelder heeft een aflopende verbintenis bij RKC Waalwijk.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!