Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Graafschap zet Ulderink op straat


20 februari 2012 - De Graafschap moet op zoek naar een nieuwe trainer. Andries Ulderink is ontslagen. De 4-1 nederlaag op eigen veld tegen VVV Venlo was de druppel. De Graafschap staat laatste met slechts 13 punten uit 21 duels.

Andries Ulderink is de vijfde trainer in de Eredivisie die het seizoen niet afmaakt. In de voorbereiding moest Mario Been bij Feyenoord al het veld ruimen. Erwin Koeman stapte op bij FC Utrecht, zoals Glenn De Boek dat deed bij VVV Venlo. Onlangs besloot FC Twente Co Adriaanse op non-actief te zetten.

De 42-jarige Ulderink begon afgelopen zomer pas aan zijn job in Doetinchem. De afgelopen seizoenen was Ulderink succesvol bij Go Ahead Eagles. In Doetinchem was Ulderink de opvolger van Darije Kalezic.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!