Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Fernandez op het matje bij Feyenoord


28 februari 2012 - Guyon Fernandez werd gisteren op het matje geroepen door technisch directeur Martin van Geel en trainer Ronald Koeman. De aanklager betaald voetbal heeft inmiddels een vooronderzoek opgestart om te bekijken of Fernandez bewust een kopstoot uitdeelde in een duel met PSV-verdediger Marcelo.

'Er was sprake van onprofessioneel gedrag van Guyon in deze wedstrijd', aldus Martin van Geel in gesprek met AD Sportwereld. 'Dit gedrag moet in de toekomst absoluut voorkomen worden. Daar gaan wij hem ook bij helpen. We hadden met tien spelers kunnen staan. Of het echt een kopstoot was, is iets anders. Een kopduw, daar leek het op. Guyon en zijn zaakwaarnemer waren het eens met de boete. Of deze boete een schuldbekentenis is? We wachten rustig af wat de KNVB gaat doen.'

Eerder dit seizoen kreeg Fernandez al een schorsing van zes competitieduels nadat de aanvaller van Feyenoord een klap uitdeelde aan Rens van Eijden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |



Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!