Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Kuijt blij met eerste prijs bij Liverpool


28 februari 2012 - Dirk Kuijt pakte afgelopen weekend met Liverpool de League Cup op Wembley. Het was de eerste tastbare prijs in zes seizoenen Liverpool. Nu mag Kuijt het met het Nederlands Elftal op Wembley gaan doen in een oefeninterland tussen beide landen.

Kuijt tegenover De Telegraaf: "M'n tweede hoofdprijs. Het werd tijd, want het heeft lang geduurd sinds de bekerwinst met FC Utrecht in 2003. Ik ging naar Engeland om prijzen te winnen, maar het was het altijd net niet. Tot zondag dan. Aan de andere kant was het teleurstellend dat ik zo lang moest wachten om aan spelen toe te komen. Pas in de verlenging mocht ik opdraven van de trainer."

De aanvaller scoorde de 2-1, voorkwam de gelijkmaker door een bal van de lijn te halen. Toch werd het op Wembley nog gelijk en in de penaltyreeks wist Kuijt een van de strafschoppen te benutten. Door zijn geringe speelminuten op Wembley wordt de geruchten gevoed dat Kuijt bezig is aan zijn laatste maanden bij Liverpool.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!