Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Bommel weet nog niet waar toekomst ligt


28 februari 2012 - Het is nog altijd onzeker of Mark van Bommel komende zomer zal terugkeren in de Eredivisie om opnieuw voor PSV te gaan spelen. AC Milan zou Van Bommel willen verleiden voor een extra seizoen in de Serie A.

In de topper van afgelopen zaterdag tussen AC Milan en Juventus (1-1) was Van Bommel een van de beste spelers op het veld. Van Bommel in gesprek met het ANP: 'Ik zit nu in een goede periode, maar ik kan die keuze nu nog niet maken. Het is namelijk een gevoelskwestie en dat moet je niet laten afhangen van het moment.'

De deur in Eindhoven staat voor Van Bommel wagenwijd open. Van Bommel: 'Ik heb nauw contact met de mensen binnen de club en volg PSV op de voet. En als ik dat even niet doe, doen mijn kinderen het wel.' Mocht Louis van Gaal overigens trainer van PSV worden dan zal Van Bommel zeker niet terugkeren.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!