Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC denkt aan doelman Jong Polen


29 februari 2012 - Roda JC verwacht komende zomer een poging te gaan wagen voor Filip Kurto. De Limburgers volgen de verrichtingen invan de 20-jarige doelman. Kurtois een belangrijke gegadigde om komende zomer Pawel Kieszek op te volgen.

Kurto heeft een aflopend contract bij Wisla Krakow. De doelman van Jong Polen stond afgelopen zomer ook al in de belangstelling van Roda JC toen Przemyslaw Tyton naar PSV vertrok. Er werd toen echter gekozen voor de ervaren Pawel Kieszek.

"Het is een jonge, talentvolle doelman die we sinds vorig jaar op onze lijst hebben staan en nu weer interassant is voor ons", aldus technisch directeur Gerard Wieaert in De Limburger. Roda JC huurt Kieszek dit seizoen van FC Porto waar hij komende zomer naar zal terugkeren.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!