Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Achilles '29 ziet af van promotie


29 februari 2012 - Achilles '29 uit Groesbeek ziet af van promotie naar het betaald voetbal als de ploeg dit jaar de titel wint in de zondagtopklasse, dat meldt Omroep Gelderland. De Groesbekers kunnen en willen niet voldoen aan de voorwaarden die de KNVB stelt aan promotie.

Achilles '29 had zich als een van de weinige topklassers geïnteresseerd getoond in een mogelijk profavontuur. De club moest voor 1 februari duidelijkheid geven en vroeg om een maand respijt, maar dat leidde uiteindelijk tot een voorlopig 'nee'.

Als de voorwaarden, zoals vrijdag als verplichte speeldag, worden veranderd, wil Achilles mogelijk later wel een kans wagen in het betaald voetbal.
De Groesbeekse club werd dinsdagavond in het amateurbekertoernooi verrassend uitgeschakeld door RKHVV uit Huissen. Het werd op De Heikant 3-3, waarna de gasten de strafschoppen beter namen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!