Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse neemt afscheid van Jenner


29 februari 2012 - Julian Jenner vertrekt aan het eind van dit seizoen bij Vitesse. Dat bevestigt zijn zaakwaarnemer Chiel Dekker in gesprek met Omroep Gelderland.

"We kijken nu uit naar een andere leuke club voor Julian waar hij nog voor langere tijd kan spelen."
De vleugelspits blijft netjes, maar weet ook dat hij buiten beeld is geraakt. Zo nam trainer Van den Brom Jenner deze week niet mee naar Marrakech voor een oefentrip terwijl elf spelers in de selectie ontbreken omdat ze interland-verplichtingen hebben.

"Dit is wel een duidelijk signaal inderdaad. Nee, snappen doe ik het niet. Maar ik blijf strijdvaardig en knokken voor mijn positie. Ik was in het begin van dit seizoen basisspeler, maar mijn situatie is compleet veranderd. Hoe dat komt? Dat moet je de trainer vragen. Ik heb altijd het vertrouwen gehad van het publiek en met plezier gespeeld voor Vitesse. Ik heb trouwens niet het gevoel dat ik helemaal ben afgeschreven. Ik zal daarom ook niet opgeven en keihard blijven werken", aldus Jenner.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!