Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Veldhoven na dit seizoen weg bij Roda JC


29 februari 2012 - Harm Van Veldhoven vertrekt aan het einde van het seizoen bij Roda JC. De Limburgse clubleiding had Van Veldhoven graag langer aan zich willen binden maar de trainer is op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Technisch Directeur Gerard Wielaert op de website van Roda JC: "De samenwerking tussen Roda JC Kerkrade en Harm is er één om trots op te zijn en het heeft beide partijen veel goeds gebracht. Wij wilden dit graag continueren, maar Harm heeft hierin een ander besluit genomen. Wij wensen Harm in ieder geval enorm veel succes in zijn verdere carrière."

Harm van Veldhoven: "Ik heb in Kerkrade altijd veel respect gevoeld. We hebben samen prachtige prestaties neergezet. Ik wens de club voor de toekomst heel veel succes!"

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!