Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Wormgoor: 'ADO is een echte volksclub'


1 maart 2012 - Vito Wormgoor verlaat aan het eind van dit seizoen De Graafschap. De centrale verdediger tekent een contract voor vier jaar bij ADO Den Haag. De 23-jarige Wormgoor benadrukt dat er nog niets definitief op papier staat, maar wel dat alle partijen tot een akkoord zijn gekomen.

"Iedereen wil hogerop en dit is een stap omhoog vind ik. ADO Den Haag heeft een goede selectie en spreekt mij aan als club. Bovendien geldt ADO als een echte volksclub", zo legt Wormgoor zijn keuze uit aan Omroep Gelderland.

Bij De Graafschap tekende Wormgoor dit seizoen nog voor vier jaar bij. "Misschien wel vreemd, maar er stonden ook duidelijk een paar clausules in. Gelukkig zijn we er samen goed uitgekomen. Bij De Graafschap zie ik niet veel mogelijkheden om door te groeien. Het gekwakkel met het stadion is daar helaas een voorbeeld van. Als dat er wel was gekomen, lag het allemaal toch wat anders denk ik. Maar mijn gevoel voor de club wordt niet anders. De Graafschap is een mooie club."

Wormgoor liet verder nog weten dat hij goed herstelt van een lichte blessure in het bovenbeen. Wormgoor tegenover Omroep Gelderland: "Donderdag zijn we vrij, maar train ik zelf wel. Het gaat de goede kant op en de kans is heel groot dat ik de wedstrijd van zondag tegen Vitesse ga halen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!