Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bezuinigingen in Jupiler League


2 maart 2012 - Heel het land moet bezuinigen en dus ook de Eerste Divisie waar het al jarenlang beknibbelen was op de budgetten. Hoe schrijnend het nu is bleek uit een rondgang van De Volkskrant.

Zo heeft SC Veendaam alle sportmaaltijden in een hotel geschrapt. Als de selectie op weg is naar een uitwedstrijd werd aanvankelijk altijd gestopt voor een sportmaaltijd. Dat behoort nu tot het verleden tot grote ontevredenheid van de selectie.

Bij MVV krijgen de spelers nog maar 1 schoon shirt per wedstrijd. Het is dus niet mogelijk om in de rust van shirt te wisselen. De vraag is hoe wordt omgegaan met kapotte shirts, dat wil namelijk nog wel eens voorkomen in het heetst van de strijd.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!