Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

ADO Den Haag onder druk


2 maart 2012 - Vorig jaar streed ADO Den Haag om Europees voetbal wat uiteindelijk een ticket opleverde voor de playoffs van de Europa League. Hoe anders is het dit seizoen waarbij ADO Den Haag in de onderste regionen van de Eredivisie bivakkeert.

Degradatievoetbal in Den Haag. Het programma van de komende weken met SC Heerenveen (morgen), Heracles Almelo, Ajax en FC Twente belooft in dat perspectief niet veel goeds. Blessures en schorsingen stapelen zich bij de geplaagde ploeg op. Lex Immers is er komend weekend bijvoorbeeld niet bij vanwege een schorsing.

De 25-jarige Immers in De Telegraaf: "We hadden Derijck, Verhoek, Bulykin, Kubik, noem ze maar op. Ze zijn allemaal verdwenen. We hebben jonge jongens uit de eerste divisie of de eigen jeugd ervoor terug. Deze selectie is veel te smal en dan is het moeilijk opereren voor een trainer.

Onduidelijk is wat de ambities van ADO Den Haag zijn. Immers: "Ik weet niet wat er met de clubleiding gaat gebeuren. Blijft eigenaar Mark van der Kallen wel? Blijft commissaris Paul Beijersbergen? Wij, de spelers, weten het niet. Als zij nog vijf jaar blij de club willen blijven, moet het mogelijk zijn om grotere ambities te tonen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!