Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Samenwerking FC Utrecht en Den Bosch


2 maart 2012 - FC Utrecht en FC Den Bosch gaan een nauwe samenwerking met elkaar aan. Onderdeel van de afspraken is dat beide clubs een eerste recht hebben op spelers van de ander. Daarnaast gaan beide clubs samenwerken op het gebied van scouting, jeugdopleiding en het uitwisselen van spelers. Jaarlijks zal er een oefenduel tussen beide clubs worden georganiseerd.

Aanstaande zondag, voorafgaand aan FC Utrecht - NEC, zal de samenwerking officieel worden bekrachtigd met het zetten van de handtekeningen. "Natuurlijk hebben we ook al internationale samenwerkingsverbanden, maar ik ben er verheugd over dat we nu ook serieus gaan samenwerken met een club bij ons in de buurt", aldus de technisch directeur van FC Utrecht, Foeke Booy, op de website van de Domstedelingen.

Ook zijn collega Fred van der Hoorn van FC Den Bosch is blij. Van der Hoorn: "FC Utrecht heeft een heldere toekomstvisie en ligt logistiek gezien ook nog eens prima ten opzichte van Den Bosch."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!