Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Valencia bekijkt Feyenoord talenten


3 maart 2012 - Steeds meer clubs ontdekken de talentenfabriek in Rotterdam-Zuid. Nu zou ook Valencia een aantal spelers van Feyenoord volgen. Naast John Guidetti zou de club gecharmeerd zijn van Jerson Cabral, Kelvin Leerdam en Bruno Martins Indi.

De jeugdopleiding staat er door de ontwikkeling van de afgelopen jaren goed op. Onder andere Robin van Persie, Jonathan de Guzman, Salomon Kalou, Luc Castaignos, Georginio Wijnaldum en Leroy Fer begonnen hun loopbaan op Varkenoord.

Volgens Spaanse media worden ook spelers als Miquel Nelom, Stefan de Vrij en Tony Trindade de Vilhena door Valencia in de gaten gehouden. Valencia stuurde al een aantal malen scouts naar Rotterdam-Zuid om Feyenoord goed in kaart te kunnen brengen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!