Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ten Cate naamgever stadion Heracles


3 april 2012 - Er gaat een Ten Cate Arena verrijzen in Almelo. Het bedrijf, dat ook meedenkt over het duurzaam bouwen van het stadion, zal de komende jaren de naam gaan geven aan het nieuwe stadion van Heracles.

Heracles Almelo begint nog dit jaar aan de bouw van een nieuw voetbalstadion dat plaats gaat bieden aan 15.500 toeschouwers. Ten Cate won het volgens De Telegraaf van twee andere kandidaten over de naamgeving van het 30 miljoen euro kostende stadion.

"Voorzitter Jan Smit onderkende snel dat wij de meeste rechten hadden. Hij wilde eerst een tender uitschrijven. Dat is van de baan," zei Loek de Vries, bestuursvoorzittervoorzitter van Ten Cate, in gesprek met De Telegraaf. Ten Cate heeft een omzet van 1,1 miljard euro en 4500 medewerkers telt. Het hoofdkantoor van Ten Cate staat in Almelo.

Er moet nog 2 miljoen euro worden gevonden bij investeerders om het financiële plaatje rond te maken. "Als Heracles de beker wint van PSV is de zaak rond. Dan kan de gemeente niet meer terug," zei Loek de Vries eerder al in Zakelijk Almelo.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!