Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Belgisch avontuur voor Arjan Swinkels


30 april 2012 - Een Belgisch avontuur voor Arjan Swinkels. Het boegbeeld van Willem II zal zijn geliefde Tilburg komende zomer verruilen voor Lierse SK. De 27-jarige verdediger tekende bij de club een tweejarig contract met een optie voor nog eens een seizoen.

Swinkels had een aflopende verbintenis bij Willem II en vertrekt derhalve transfervrij naar Lierse SK. Swinkels in gesprek met Voetbal International: "Het is best moeilijk om Willem II te verlaten. Ik heb hier achttien jaar gespeeld."

De verdediger heeft zin in het Belgische avontuur. "Voor mijn gevoel is het echt een club in opkomst. Vorig jaar zijn ze net niet gedegradeerd en dit jaar eindigde Lierse als twaalfde. Het doel is om verder omhoog te klimmen en een stabiele middenmotor te worden."

"Lierse toonde vorig jaar al interesse, maar toen had ik een doorlopend contract", aldus Swinkels. "Nu was het allemaal wat eenvoudiger. Ik heb een heel goed gevoel bij de club. Ze waren meteen concreet en de onderhandelingen verliepen soepel."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!