Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Miljoenen voor Fortuna Sittard


1 mei 2012 - Roland Duchatelet, voorzitter en eigenaar van Standard Luik, is van plan om miljoenen te investeren in Fortuna Sittard. De multimiljonair is van plan ook een aantal spelers van Standard Luik in Sittard te stallen.

Volgens het Algemeen Dagblad is Duchatelet bereid om 2,5 miljoen euro in Fortuna Sittard te investeren. Met dat bedrag kan de club het stadion in eigen bezit nemen. Op voorspraak van de Belgische investeerder werd Jos Alberts onlangs al als directeur aangesteld.

Niet iedereen is blij met de komst van Duchatelet. Werknemers van de club zouden zich verzetten tegen de koerswijziging. Om die reden kondigde trainer Tini Ruijs reeds zijn vertrek aan. Technisch manager Fred van Barneveld overweegt hetzelfde te doen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!