Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Superboer Frankel in de gevangenis


1 mei 2012 - De Graafschap moet het in de twee laatste duels stellen zonder Purrel Frankel. De verdediger zit voor vijftien dagen in de gevangenis, zo meldt Omroep Gelderland. Hierdoor mist Frankel de cruciale duels tegen Excelsior en ADO Den Haag.

De verdediger heeft volgens Omroep Gelderland trainer Richard Roelofsen hier vandaag (dinsdag) over ge´nformeerd. Het is voor De Graafschap onbekend waarom de linksback de cel in moet. De club heeft nog wel geprobeerd om vrij te krijgen maar dat was tevergeefs.

Woensdag speelt De Graafschap het cruciale degradatieduel met Excelsior. Zondag wacht op de slotdag van de Eredivisie ADO Den Haag. Dan wordt ook duidelijk of De Graafschap de playoffs tegen degradatie haalt of direct zal degraderen.

Frankel kwam al eens eerder in opspraak. Toen voor het gebruik van cannabis. De verdediger werd toen voor 1 maand geschorst. Frankel kwam dit seizoen 21 keer voor De Graafschap in actie.

Update 18.00 uur. De verdediger is inmiddels weer vrijgelaten. Zijn celstraf had te maken met het feit dat hij ondanks een ingetrokken rijbewijs toch achter het stuur was gestapt. De celstraf zal op een later moment ingaan.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!