Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Davila al weer weg bij Vitesse


1 mei 2012 - Vitesse laat op haar website weten dat Ulises Davila is teruggekeerd naar Chelsea. In Londen zou de technische leiding willen bekijken hoe ver de 20-jarige Mexicaan in zijn ontwikkeling is en mogelijk komende zomer kan aansluiten bij het eerste elftal.

Chelsea betaalde afgelopen zomer miljoenen aan Chivas de Guadalajara. In Londen lag een vijfjarig contract klaar. Eind augustus besloot Chelsea de speler te stallen bij Vitesse. Hoewel Davila behoort tot de grootste talenten van zijn leeftijdscategorie kwam hij in Arnhem nauwelijks aan spelen toe.

Davila's inbreng bleef dit seizoen beperkt tot slechts twee duels in september. Het lijkt er dan ook op dat Chelsea en Davila hier onvrede over hadden en daarom is besloten hem terug te roepen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!