Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Tottenham opent gesprekken met Vertonghen


2 mei 2012 - Jan Vertonghen speelt vandaag hoogstwaarschijnlijk zijn laatste wedstrijd in het shirt van Ajax in de Amsterdam ArenA. De strijd om de Belgische aanvoerder van Ajax is nu echt losgebarsten. Tottenham Hotspur heeft de onderhandelingen reeds geopend.

Lange tijd was onzeker of manager Harry Redknapp ook komend seizoen actief was bij Tottenham Hotspur. Nu de Engelse FA Roy Hodgson heeft aangesteld als bondscoach van Engeland zijn al deze twijfelt weg. Redknapp blijft bij de Spurs en is vastberaden zijn team op enkele posities te versterken. Vertonghen is daarbij een welkome aanwinst.

Jan Vertonghen heeft in Amsterdam nog een contract voor een jaar. In 2013 kan Vertonghen transfervrij de deur uitlopen en daarom is Tottenham Hotspur ook niet bereid de hoofdprijs te betalen. De Spurs denken aan een bedrag van minder dan 10 miljoen euro. Ajax zou daar zelf ook wel iets voor voelen.

De Belgische verdediger heeft het Amsterdamse managementbureau Nakhli Mondial in de arm genomen voor de gesprekken met Tottenham Hotspur. Nakhli bevestigde de interesse van Tottenham maar wilde niet stellen over ook andere clubs zijn die zich voor Vertonghen hebben gemeld. Nakhli: "Jan heeft enkele droomclubs, die voor hem heel speciaal zijn. Voetballen in de top van de Premier League is iets waar hij altijd op heeft gehoopt."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!