Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente aast op jonge Duitser


2 mei 2012 - FC Twente heeft interesse in de negentienjarige Gerrit Wegkamp. De aanvaller komt momenteel uit in de Derde Bundesliga met VfL Osnabruck, weet TC Tubantia.

De aanvaller is een vaste waarde bij Duitsland onder 19. In de Derde Bundeliga scoorde hij dit seizoen 4 keer in 21 duels. Wegkamp heeft in Duitsland nog een doorlopend contract tot de zomer van 2014. FC Twente ziet een mooie toekomst voor hem weggelegd en is bereid een transfersom te betalen.

FC Twente legde voor komend seizoen al Dusan Tadic ((FC Groningen) vast. Afgelopen winsterstop maakte Wesley Verhoek de overstap van ADO Den Haag naar FC Twente. Daarentegen stond wel het vertrek van Marc Janko naar FC Porto. In de zomer worden ook uitgaande transfers verwachts. Voor onder andere spits Luuk de Jong, spelmaker Nacer Chadli en vleugelspeler Ola John is veel buitenlandse interesse.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!