Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen mengt zich in strijd om Schilder


2 mei 2012 - Robbert Schilder staat voor een vertrek bij NAC Breda. Er is veel interesse in de linkspoot. Schilder werd al in verband gebracht met FC Twente. Nu heeft volgens De Telegraaf ook SC Heerenveen belangstelling.

Volgens De Telegraaf vond er reeds een eerste gesprek plaats tussen Schilder en Marco van Basten, die volgend jaar trainer is van SC Heerenveen. De 26-jarige Schilder heeft in Breda nog een contract voor 1 seizoen. NAC Breda hoopt de speler dan ook deze zomer te verkopen om zo nog een transfersom op te kunnen strijken.

FC Twente zou hebben aangegeven ook interesse te hebben in een ruildeal waarbij naast een transfersom ook een of meerdere spelers op huurbasis naar Breda verkassen. Namen die volgens TC Tubantia de revue hebben gepasseerd zijn Tim Cornelisse, Tim Breukers, Thilo Leugers en Steven Berghuis.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!