Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Veel interesse voor Danny Hoesen


3 mei 2012 - Danny Hoesen lijkt voor een mooie transfer te staan. Er was al interesse van een aantal Eredivisie-clubs en nu heeft ook Standard Luik serieuze belangstelling. Hoesen, eigendom van Fulham, maakt dit seizoen op huurbasis indruk bij zijn oude club Fortuna Sittard.

"Ik heb al met Standard gesproken en een rondleiding gehad. Dit is een topclub en de beste optie voor mij. Het is nu aan de clubs om eruit te komen", aldus Hoesen in gesprek met De Telegraaf. Vorige week deed VVV Venlo nog een bod van 100.000 euro bij Fulham op de aanvaller. Fulham denkt echter aan een transfersom van circa 500.000 euro. De 21-jarige Hoesen heeft in Londen nog een contract tot de zomer van 2013.

VVV-coach Ton Lokhoff heeft de komst van Hoesen nog niet opgegeven. Lokhoff in De Telegraaf: "Ik heb Danny verteld dat ik hem graag naar Venlo zie komen. Dit was een eerste bod van VVV. Fulham en VVV kunnen financieel gezien nog dichter naar elkaar toe komen, omdat ik niet verwacht dat de vraagprijs omlaag zal gaan."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!