Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Wildschut gewild door Vitesse, AZ en Heerenveen


3 mei 2012 - Yannick Wildschut wacht een mooie nieuwe uitdaging. Vitesse, AZ en SC Heerenveen hebben zich officieel bij VVV Venlo gemeld om de praten over een eventuele transfer van de buitenspeler.

De twintigjarige aanvaller heeft in Venlo nog een contract tot de zomer van 2014. VVV Venlo heeft ook nog eens een optie voor een extra seizoen bij de voormalig jeugdspeler van Ajax en ex-speler van FC Zwolle. VVV Venlo denkt dan ook aan een vraagprijs van circa 2,5 miljoen euro.

De Amsterdammer scoorde dit seizoen al zes keer in het shirt van VVV Venlo. De clubs die interesse hebben verwachten dat de vraagprijs van VVV Venlo daalt indien de club er niet in slaagt zich via de degradatie playoffs te handhaven voor de Eredivisie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!