Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Twente ontkent akkoord met Benfica over John


4 mei 2012 - Ondanks andere berichten is er nog geen akkoord tussen FC Twente en Benfica over Ola John. In Portugese media wordt gesproken over een vraagprijs van 15 miljoen euro, dat zou voor FC Twente een record zijn.

"Dat er belangstelling is, is duidelijk, maar John is nog niet verkocht", aldus de voorzitter van FC Twente, Joop Munsterman, vrijdag in TC Tubantia. "Op dit moment zijn we er ook niet mee bezig. We hebben andere dingen aan ons hoofd." FC Twente wil zich volledig focussen op het binnenhalen van Europees voetbal, vermoedelijk zal dat moeten gebeuren via de Europese playoffs.

Overigens meldt TC Tubantia dat FC Twente ook komend seizoen door wil met de routiniers Sander Boschker en Denny Landzaat. Beide spelers staan open voor een langer verblijf in Enschede. De toekomst van Dwight Tiendalli is nog onduidelijk. Gesprekken met de back lopen nog.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!