Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Guidetti keert ooit terug bij Feyenoord


4 mei 2012 - Zelden zal Feyenoord zo veel plezier hebben beleefd aan een huurling. John Guidetti was dit seizoen de grote smaakmaker van de Rotterdammers. Het is nog onduidelijk waar hij volgend seizoen speelt. Manchester City, een andere club of toch Feyenoord.

De Telegraaf meldt dat wanneer Manchester City kampioen van Engeland wordt dat Guidetti als talentvolle jonge speler aan de selectie van Roberto Mancini wordt toegevoegd. Indien die missie niet slaagt wil Manchester City opnieuw gaan investeren in nieuwe topspelers en wordt Guidetti vermoedelijk opnieuw verhuurd.

Guidetti weet dat hij zelf weinig in te brengen heeft over zijn toekomst, vast staat wel dat hij ooit in Rotterdam-Zuid terugkeert. "Ik heb het vandaag nog tegen vrienden en spelers gezegd. Ik blijf Feyenoorder totdat ik doodga. Deze club is zo ongelooflijk mooi. Hier zijn al mijn verwachtingen overtroffen en ik zal hier altijd willen terugkeren", zegt de Zweedse topscorer in gesprek met De Telegraaf.

Een virus zorgde ervoor dat Guidetti het einde van het seizoen moest missen. De aanvaller hoopt Euro 2012 te halen. Guidetti in De Telegraaf: "Ik moet nu even slim zijn, aan mijn lichaam denken. Daar moet ik de rest van mijn leven nog mee verder. Maar het gaat elke dag ietsje beter en ik blijf positief. Ik ben in handen van de beste dokters ter wereld. Ze weten ook wat het is, ik heb een full bodyscan gehad en zelfs mijn hoofd bleek in orde."

Guidetti kreeg al een mooi afscheid in De Kuip na afloop van Feyenoord - Heracles Almelo. "De supporters in Rotterdam zijn geweldig. Ik ben hier pas tien maanden en de warmte waarmee iedereen mij heeft omringd, maakt mij emotioneel. Ik sta tegen Heracles gewoon te janken op de tribune. Ik kan het niet helpen. Het voelt alsof ik hier al tien jaar zit of zoals Giovani van Bronckhorst uit de jeugd kom en hier afsluit."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!